Akdeniz Belediye Başkanı Gültak’tan Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Başkan Mustafa Gültak, Koronavirüs nedeniyle ara verilen ve 6 Eylül 2021 tarihinde yeniden başlayan eğitim-öğretim dönemi nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Gültak; “Hasret sona eriyor; değerli öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimiz okullarına ve arkadaşlarına yeniden kavuşuyor” dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak’tan Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Dönemi nedeniyle yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı; “Tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs salgınından dolayı uzunca bir süredir ara verilen eğitim ve öğretim sezonunun yarın yüz yüze yeniden başlayacak olması nedeniyle en az öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz kadar mutlu ve heyecanlıyız.

Yeni eğitim-öğretim yılımız kutlu olsun, hepimize başarı ve mutluluk getirsin. Akdeniz Belediyesi olarak, eğitim yaşamının her anında öğretmen ve öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. En kıymetli varlığımız ve geleceğimizin umudu ve teminatı olan çocuklarımızın eğitimine desteğimiz, özellikle de eğitimde fırsat eşitliği sağlayan hizmet ve projelerimiz devam edecek.

Bu duygu ve düşüncelerle; 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nin tüm ülkemize ve milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz başta olmak üzere bütün eğitim camiasına başarılı, sağlıklı ve huzurlu bir yıl ve gelecek diliyorum.”