KARİYER MERKEZİ’NDEN HALKLA İLİŞKİLER VE ORGANİZASYON KURSU

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürlüğü’nün 2022 döneminde hayata geçirdiği Yetenek Dönüşüm Projesi kapsamında,işgücü piyasasının ihtiyaçlarına yönelik olarak açılan mesleki eğitim kurslarına bir yenisi daha eklendi.Halkla İlişkiler ve Organizasyon alanında düzenlenen kurs 17 Ekim’de başlıyor.

KARİYER MERKEZİ’NDEN HALKLA İLİŞKİLER VE ORGANİZASYON KURSU

Halkla İlişkiler ve Organizasyon Kursu’na gençler ilgili

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi koordinasyonunda, Yenişehir Halk Eğitim Merkezi ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde 2 grup halinde yapılacak olan kursta, toplam 50 kursiyer yer alacak. 17 Ekim tarihinde başlayacak olan Halkla İlişkiler ve Organizasyon Kursu’nda mesleki eğitimin yanı sıra, kurumsal firmaların profesyonel yöneticileri ile networking ve deneyim paylaşımı yapılması da hedefleniyor.

Özada: “İş dünyasını geleceğe taşıma misyonunu edinen bir marka oluyoruz”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, Kariyer Merkezi’nin kuruluşunun üzerinden 3 yıl gibi kısa bir süre geçmesine rağmen, işgücü piyasasını koordine ettiklerini ve işbirliğine dayalı birçok projeye imza attıklarının altını çizdi.Özada, Kariyer Merkezi’nin özellikle pandemi süreci sonrasında, iş dünyasını geleceğe taşıma misyonu edinen bir marka olma yolunda hızla ilerlediğini de belirtti.

Gençler için birçok fırsat yaratan Yetenek Dönüşüm Projesi çerçevesinde açılan tüm kurslar hakkında detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak isteyenler,www.mersin.bel.tr adresini veya TEKSİN uygulamasını takip edebilir.