Betül Eker'den Özel Alzheimer-Demans Engelli Bakım Merkezi'ne Ve Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'na Ziyaret

Tarsus Kaymakamlığı Sosyal Etüt Proje Koordinatörü Betül Eker Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Özel Alzheimer-Demans Engelli Bakım Merkezi'ni ve Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nu ziyaret etti.

Betül Eker'den Özel Alzheimer-Demans Engelli Bakım Merkezi'ne Ve Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'na Ziyaret

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Özel Alzheimer-Demans Engelli Bakım Merkezi ve Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun faaliyetlerini yürüttüğü Tarsus Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi ile ilgili bilgilendirme yapılarak Alzheimer Derneği bünyesinde yapılan proje ve çalışmalar anlatıldı. Yapılması planlanan proje ve çalışmalarla ilgili istişare edildi. Ziyaret, öneri ve temennilerle son buldu.

Mersin Alzheimer Derneği Başkanı-Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aynur Özge başkanlığında kurulan Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Özel Alzheimer-Demans Engelli Bakım Merkezi Türkiye’de tek olma özelliğine sahiptir. 2014 yılından bu yana üçlü protokolle Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun faaliyetlerini yürüttüğü, Prof. Dr. Aynur Özge'nin öncülüğünde ve projesi ile yeri Tarsus Belediyesi tarafından tahsis edilen, Tarsuslu Hayırsever Ülker Aydın'ın maddi desteği ile inşaası gerçekleştirilen Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi 'Aktif Yaş Alma Merkezi'dir.