Akdeniz Belediyesi, Yangın Bölgesine Arazözler Ve Personel Gönderdi

Başkan Gültak’ın talimatıyla, Silifke ilçesinin Yeşilovacık Mahallesi'nde meydana gelen yangına müdahale etmek amacıyla, belediye envanterinde bulunan ararözler ve personeller bölgeye yönlendirildi.

Akdeniz Belediyesi, Yangın Bölgesine Arazözler Ve Personel Gönderdi

Türkiye’nin farklı birçok noktasında yaşanan yangınlara ilişkin bir açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “Yangınlarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyor, daha fazla kayıp olmadan yangınların bir an önce kontrol altına alınmasını temenni ediyorum. Ülkemiz en kısa sürede birlik ve beraberlik duyguları içerisinde bu yangınların ve tüm acıların yarasını saracaktır” diye konuştu.

“Sorumlular en ağır cezaya çarptırılmalı”

Başkan Gültak, açıklamasını; “Belediyemiz ekiplerinin de arazözler yardımıyla yoğun destek verdiği yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ciğerlerimizi yakan, bize nefis olan ormanlarımızı saran yangınlara sebep olanların da yapılacak kapsamlı inceleme ve araştırmalar sonucu ortaya çıkarılarak en ağır cezaya çarptırılmalarını diliyorum” sözleriyle sürdürdü.

Yangınlar nedeniyle konser ertelendi

Öte yandan Başkan Gültak; birçok kentte meydana gelen yangınlar sonucu yaşanılan can kayıpları ve acılar dolayısıyla, 31 Temmuz 2021 Cumartesi Günü düzenlenmesi planlanan “Gece Yolcuları” konserinin ileri bir tarihe ertelendiğini de kaydetti.