Başkan Abdullah Özyiğit’ten Oyunculara Tatlı İkramı

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin’i Herbalife Nutritian Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi kadın basketbol takımının antrenmanını izleyerek, oyunculara tatlı ikram etti. Başkan Özyiğit, oyunculara ve teknik ekibe şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

Başkan Abdullah Özyiğit’ten Oyunculara Tatlı İkramı

Cumartesi günü oynanacak Hatay Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına Fly Academy Spor Salonu’nda devam eden ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi kadın basketbol takımına moral ziyaretinde bulunan Başkan Abdullah Özyiğit, oyuncularla bir araya geldi. Başkan Abdullah Özyiğit, ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesinin şampiyon olacağına inanıldıklarını ifade ederek, takımın ligde Mersin’i Avrupa kupalarında ise Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğini vurguladı.

Ligde 9. Haftaya girilirken, 5 galibiyet ve 3 mağlubiyetle dördüncü sırada bulunan ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediyespor’u yenerek seri yakalamak istiyor. Pandemi nedeniyle seyircisiz oynanan maçlarda takımı yalnız bırakmayan Başkan Abdullah Özyiğit ise antrenmanı da izleyerek, takıma desteğini sürdürüyor. Başantrenör Olcay Orak ve oyuncularla bir süre sohbet eden Başkan Özyiğit, “Kentimize şampiyonluk gururunu yaşatacağınıza inanıyoruz. Sizin başarınız minik sporcular için de motivasyon kaynağı olacaktır. Takım olarak hepinize başarılar diliyorum, daima yanınızda olacağız. ” dedi.

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi oyuncuları da desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e teşekkür ettiler.