Başkan Bozdoğan; “Halkın Parası, Halka Eşit Hizmet Olarak Dönmeli”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Göçük ve Karadirlik köylerinde doktor muayene odası, okuma odası ve muhtar odasını vatandaşlarla birlikte açtı. Bir kenti yöneten yöneticilere düşen en önemli görevin halkın vergisiyle verilen paraların halka eşit bir şekilde hizmet götürmek olduğunu belirten Bozdoğan , “Her zaman söylediğim klasik bir söz vardı: “Çıplak geldim, çıplak gideceğim” dedi.

Başkan Bozdoğan; “Halkın Parası, Halka Eşit Hizmet Olarak Dönmeli”

Tarsus Belediyesi 4 günde 20 açılış yaparak bir rekora imza atıyor. Halkın hizmetine sunulacak olan tesis ve yapılar arasında özellikle köylerde doktor muayene odaları, okuma salonları, muhtar odaları, taziye evlerinin yanı sıra cami, Aile Sağlığı Merkezi ve Halk Market de bulunuyor.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, kırsal mahalleler için başlattığı sağlık, sosyal ve kültürel projelere yönelik hizmet atağını sürdürüyor. Başkan Bozdoğan, açılış programının ikinci gününde Göçük ve Karadirlik köylerinde doktor muayene odası, okuma odası ve muhtar odasını vatandaşlarla birlikte açtı.

 “ORTAK AKILLA ORTAYA KONULAN HER ESER MÜKEMMELDİR”

Okuma salonlarının gelecek nesil için çok önemli olduğunu belirten Başkan Bozdoğan, ortak akılla ortaya konulan her eserin mükemmel olduğunu söyledi. Başkan Bozdoğan , “Doktor muayene odaları; insanlarımızın bedenen ve ruhen sağlığının yerinde olması gerçekten çok önemli. Bir kenti yöneten yöneticilere düşen en önemli görev, halkın vergisiyle verilen parayı halka normal ve eşit bir şekilde hizmet götürerek dağıtmaktır. Sağduyuyla, ortak akılla ortaya konulan her eser mükemmeldir” şeklinde konuştu.

“EKONOMİK OLARAK TÜRKİYE’DE Kİ SAYILI BELEDİYELERDEN BİRİYİZ”

Proje ve açılışlara devam edeceklerini söyleyen Başkan Bozdoğan, “Bizler bulunduğumuz mevkie, kuruma nasıl geldiğimizi, nereden geldiğimizi çok iyi biliriz. Asıl şeref, haysiyet nereye gideceğimizi görebilmektir. İnsan olarak her şeyimizi kaybedebiliyoruz. Bedenimizi, sağlığımızı kaybediyoruz ama asıl önemli olan insanın kaybetmemesi gereken iki önemli değer vardır; biri onurdur biri de erdemdir. Hep söylediğim bir söz var: “özü doğru olanın sözü de doğru olur.” Tarsus Belediyesi özellikle ekonomik olarak Türkiye’deki sayılı belediyelerden biridir. Elbette dolu dolu projeler geliyor. Yirmi önemli projenin arkasına on dört proje daha gelecek” dedi.

 “ÇIPLAK GELDİM, ÇIPLAK GİDECEĞİM”

Kırsal kesimde insanların yaşamını kolaylaştırmak gayesinde olduklarını belirten Başkan Bozdoğan sözlerini şu ifadelerle tamamladı; “Her zaman klasik söylediğim bir şey vardı: “Çıplak geldim, çıplak gideceğim.” Tarsus Belediyesi’ne cebimizi doldurmak için gelmedik, halka hizmet için geldik. Yıllarca sizleri ayrımcılığa götüren o siyasi yaklaşımlarda, şu görevi yaptığımız sürecin sonunda bizi sağ ,sol hikayeleriyle iyi kandırmışlar diyeceksiniz. Yıllarca hep ayrı tuttular. “o sağcı” dediler, “bu solcu” dediler. Siyasi duygusal kutuplaşmayı öyle bir hale getirdiler ki,  köylerimizde sağcıların kahvesi ayrı, solcuların kahvesi ayrı oldu. Biz böyle dostluk içinde, güzellik içinde daha nice nice açılışları hep birlikte yapacağız”