Başkan Karış’tan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, ilçe başkanları, il gençlik kolları ve il kadın kolları başkanları ile birlikte Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Başkan Karış’tan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Ziyaret ile ilgili konuşan Başkan Hamit Karış, “Mersin Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettik. Misafir perverliklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz. Ziyaretimizde ülke gündemine ilişkin meseleleri ele aldık. Basın özgürlüğüne ilişkin hangi adımlar atılabilir bu tür konularla ilgili fikir alışverişlerinde bulunduk.” dedi.

  
“BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ VE İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ GİBİ KONULARI KÖKTEN ÇÖZECEĞİZ”
Gelecek Partili Karış sözlerinin devamında yaptığı açıklamada ise, “Ülkemizin zor günlerden geçiyor. Özellikle basında çok seslilik iktidar eliyle ortadan kaldırılmaya çalışılıyor ve gerçekleri söylemek isteyen medya mensupları susturulmak isteniyor. Biz bunun farkındayız ve edindiğimiz tecrübeler neticesinde şu sözü verebiliriz ki, Gelecek Partisi’nin iktidarında basın özgürlüğü, ifade özgürlüğü gibi konuları kökten çözeceğiz” ifadelerini kullandı.