Büyükşehir Ekiplerinden Beyaza Bürünen Toroslar’da Kar Mesaisi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, kar yağışının etkili olduğu Toroslar’ın Arslanköy, Değnek, Tırtar ve Sadiye Mahallelerinde yol açma, tuzlama ve kar küreme çalışması gerçekleştirdi. 15 kişilik ekip, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için yoğun mesai harcadı.

Büyükşehir Ekiplerinden Beyaza Bürünen Toroslar’da Kar Mesaisi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, karla kaplı yüksek kesimlerde vatandaşların mağdur olmaması için kar küreme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir’in karla mücadele ekipleri, Toroslar ilçesinin Arslanköy, Değnek, Tırtar ve Sadiye Mahallelerinde yoğun kar mesaisi yaptı.

Büyükşehir ekipleri vatandaşların yolunu açıyor

Meteoroloji’nin hava tahminlerine göre kar yağışı beklenen bölgelerde teyakkuzda bekleyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Arslanköy, Değnek, Tırtar ve Sadiye Mahallelerinde yürüttüğü karla mücadele çalışmaları kapsamında yol açma, tuzlama ve kar küreme çalışması gerçekleştirdi. 15 kişilik ekip greyder, kazıcı yükleyici iş makineleri, arazi araçları ve kar küreme araçlarıyla ana arterler başta olmak üzere yollarda kapanma ve buzlanma olmaması için etkin bir çalışma gerçekleştirdi.

Tırtar Mahallesi Muhtarı Ömer Gelgel, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanıma ve bütün ekiplerine teşekkür eder, yollarımızı açtığı için çalışmalarında başarılar dilerim. Sağ olsunlar, var olsunlar” dedi.