Büyükşehir'den Sevgi Ve İyileşme Yılında Sevgi Dolu Konser

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın koordinesinde Sevgililer Günü için sevgi dolu bir konser hazırlıyor. Yerel sanatçıların destekleneceği konser, 14 Şubat akşamı Büyükşehir’in sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

Büyükşehir'den Sevgi Ve İyileşme Yılında Sevgi Dolu Konser

Mersin Büyükşehir Belediyesi, pandemi süreci dolayısıyla ara verilen sanatsal faaliyetlere dijital platformlarda devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın koordinesinde Sevgililer Günü temalı, sevgi dolu bir konser hazırlanıyor. Konserlerle yerel sanatçılar da desteklenmeye devam ediliyor.

Sevgi ve iyileşme yılı 2021’de, Mersinliler aşkla ve sanatla birbirine daha sıkı sarılsın diye Büyükşehir evlere ezgilerle konuk olacak. Yerel sanatçıların yer alacağı konser, 14 Şubat akşamı saat 20.00’de Büyükşehir’in sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

Sevgi ve iyileşme yılında aşk dolu konser!

Büyükşehir Belediyesi, pandeminin başladığı günden bu yana kent genelinde maddi ve manevi olarak tüm Mersinliler’in yanında olduğu gibi işleri durma noktasına gelen yerel sanatçılara da desteğini sürdürüyor. Bugüne kadar 53 yerel müzisyen grubu, 13 tiyatro, 2 dans, 2 çocuk etkinliği grubu olmak üzere toplam 382 yerel sanatçı desteklendi. Büyükşehir, Tiyatro Haftası’nda 2 hafta boyunca sahne alan 14 yerel tiyatro grubuna da sahne imkanı sağladı. Tüm bu destekler için 2020 yılında 805 bin lira bütçe ayıran Büyükşehir’in 2021 yılında da yerel sanatçılara desteği sürüyor.

Büyükşehir, 14 Şubat’ta online yayınlanacak konser için de 4 yerel sanatçıya yer verecek. Ersin Erol, AG Band, Erdinç Bektaş ve Sidar Baran Taş birbirinden güzel eserlerle Mersinliler’e keyifli bir akşam yaşatacak. Mersinliler konseri Büyükşehir’in Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram hesaplarından canlı olarak izleyebilecek.