SEÇER: “KENT ADINA SİZLERDEN FAYDALANIYORUZ”

MERSİN HABER, MERSİN HABERLERİ-Başkan Seçer, kentte söz sahibi olan sendika temsilcileri ile ikinci kez bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Geçtiğimiz günlerde de kentin sosyo-ekonomik yapısına yön veren oda ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldiklerini hatırlatan Başkan Seçer, “Bu çalışmalar belediyemize fayda sağlıyor. Sizlerden aldığımız bilgiler ve önerilerle kent adına sizlerden faydalanıyoruz” dedi.

SEÇER: “KENT ADINA SİZLERDEN FAYDALANIYORUZ”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kent dinamikleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Seçer, kentte büyük öneme sahip olan sendika temsilcileri ile buluştu. Taş Bina’da gerçekleştirilen toplantıda sendika temsilcileri, Mersin ile ilgili önemli fikirlerini Başkan Seçer’e aktardı.

Toplantıda kent trafiği, pandemi hizmetleri, limanın genişletilmesi, bisiklet yolları, Büyükşehir’in tarımsal politikaları, çocuk ve kadınlara yönelik hizmetler, tarım arazilerinin korunması, çocuk oyun parkları ve raylı sistem gibi konular konuşuldu.

“Kent adına sizlerden faydalanıyoruz”

Gerçekleştirilen toplantının amaç ve önemine ilişkin bir konuşma yapan Başkan Seçer, şunları söyledi:

“Sendika temsilcileri ile yeni dönemde yani 31 Mart’tan sonraki dönemde ikinci kez bir araya gelişimiz. İlkini pandemi sürecinin ilk dalgasını atlattığımız dönem sonunda yapmıştık. Aslında daha kısa bir süre içerisinde bir araya gelmeyi arzu ediyorduk ama pandemi umduğumuzdan çok daha fazla etkin oldu. Sürekli kapanmalar ya da şartlar bir araya gelmemizi engelledi. Nihayetinde bugün bir araya geldik. Geçtiğimiz günlerde de kentin yönetiminde etkin farklı sosyo-ekonomik durumdaki odalar, sivil toplum kuruluşları ile bir arada olduk. Kenti ve gündemi tartıştık. Bu çalışmalar belediyemize fayda sağlıyor. Sizlerden aldığımız bilgiler ve önerilerle biz açıkçası kent adına sizlerden faydalanıyoruz.”

“Bu toplantıları sürdüreceğiz”

Büyükşehir Belediye Başkanı olarak amacının kente ve millete faydalı olmak olduğunu söyleyen Başkan Seçer, “Bu birlikteliği sağlarken herhangi bir siyasi görüş ayrılığı yapmadan bu daveti yapıyoruz. Ama icabet eden arkadaşlarımız da oluyor, etmeyen de oluyor. Çok az miktarda da olsa bazı arkadaşlarımızdan katılmayanlar da olabiliyor. Çok yaşadığımız bir şey değil. Ben arzu ediyorum herkes olsun. 20 kişilik bir toplantıda 1 kişi dahi eksik olsa kentim adına beni üzüyor. Ülke de şu anda bulunduğu siyasi konjonktür itibarıyla herkesin bir araya gelmesi gerektiğini ya da bazı konuların çok açık seçik bir şekilde özgürce ama ölçülü bir şekilde tartışılması gerektiğini zorunlu kılıyor. Bunu da düşünerek biz bu toplantıları sürdüreceğiz” dedi.