Sınır Ötesi Operasyon Bölgesindeki Mehmetçiklerimize Gönderilmek Üzere Yola Çıkan Ürünler Teslim Edildi

Milliyetçi Hareket Partisi Gülnar İlçe Başkanlığımız ve Gülnar Belediyemizin organizasyonuyla sınır ötesi operasyon bölgesindeki askerler için toplanan ve dün yapılan programla Gülnar’dan dualarla uğurlanan kuru üzüm, badem içi, ceviz içi, pekmez, muz ve Gülnarlı kadınlar tarafından örülen bereler Gülnar Ürünleri Hatay İli İskenderun İlçesi Şehit Ahmet Tor Kışlası Lojistik Destek Komutanlığı’na Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Sayın Celal KADİM tarafından teslim edildi.

Sınır Ötesi Operasyon Bölgesindeki Mehmetçiklerimize Gönderilmek Üzere Yola Çıkan Ürünler Teslim Edildi

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR;  “Milliyetçi Hareket Partisi Gülnar İlçe Başkanlığımız ve Gülnar Belediyemizin organizasyonuyla sınır ötesi operasyon bölgesindeki askerler için toplanan ve dün dualarla araçlara yüklediğimiz ürünlerimizi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Sayın Celal KADİM ile birlikte Hatay İskenderun’a Mehmetçiğimize teslim ettik. Burada komutanlarımızla, askerlerimizle sohbet ettik, Gülnar halkımızın selamlarını ilettik.  Gülnar halkı bir kez daha birlikteliğini gösterdi.  Yörükler diyarı Gülnar’dan Mehmetçiklerimize selam olsun. Gülnar ordumuzun ve devletimizin yanında olduğunu bir kez daha kanıtladı. Projemizde emeği geçen, yardımda bulunan ve Gülnar halkımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı tekrar teşekkür ederim. Rabbim Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun’’ dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Gülnar İlçe Başkanımız Sayın Celal KADİM yaptığı açıklamada; ‘’ Milliyetçi Hareket Partisi Gülnar İlçe Başkanlığımız ve Gülnar Belediyemizin organizasyonuyla sınır ötesi operasyon bölgesindeki askerler için moral destek amaçlı bir proje başlatarak ürünlerimizi topladık ve hazırladık. Şükürler olsun bugünde Mehmetçiğimize teslim ettik. Hep birlikte Gülnar olarak tek yürek olduk. Bütün Gülnarlılara, emeği geçen, yardım eden herkese göstermiş oldukları bu duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.