Tarsus Hal Kompleksi’nde Aydınlatma Sistemi Yapıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus Hal Kompleksi’ndeki altyapı güçlendirme faaliyetlerine devam ediyor.

Tarsus Hal Kompleksi’nde Aydınlatma Sistemi Yapıldı

Tarsus Hal Kompleksi’nde aydınlatma sistemi yapılırken, giriş-çıkış kapılarında çatı yenileme ve ek kantar monte işlemi yerine getirildi. Enerji tasarruflu led lambaların yer aldığı aydınlatma direklerinin yerleştirilmesiyle, Tarsus Hal’inin her noktası ışıl ışıl duruma geldi. Hal içinde zamandan tasarruf sağlanması için de kantar sayısı 4’de çıkartıldı.

 

Sistemli çalışma uygulandı

 

Başkan Vahap Seçer’in, ticari açıdan önemli noktalarda altyapının güçlendirilmesi için gerçekleştirdiği projeler kapsamında, Tarsus Hal Kompleksi’nde Büyükşehir ekipleri sistemli bir çalışma gerçekleştirdi.

Hal Tesisleri önünden geçen Gazipaşa Bulvarı’nda sıcak asfalt serim işlemini uygulayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, aynı şekilde komisyoncu ve sevkiyatçı yüzlerce işyerini barındıran Tarsus Hal Kompleksi’nin yaklaşık 100 dönümlük iç alanındaki bozuk zeminini tamamen sökerek, yağmur suyu hattını revize etti ve çift kat sıcak asfalt ile kapladı.

 

Tarsus Hal Kompleksi’nin arka kısmında yer alan ve Öğretmenler Mahallesi sınırlarında bulunan KOBİ işletmelerinin faaliyette bulunduğu alanda da sıcak asfalt çalışması uygulayan Büyükşehir ekipleri, çizgileme işlemiyle de güvenli geçişlerin yapılmasını sağladı.