Toroslar Belediyesi'nden Yapılandırma Hatırlatması: Son Gün 31 Ağustos

Toroslar Belediyesi, 7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu kapsamında vergi borcu bulunan mükelleflere ödeme noktasında kolaylıklar sunuyor.

Toroslar Belediyesi'nden Yapılandırma Hatırlatması: Son  Gün  31 Ağustos

Belediye, kanundan yararlanmak isteyen vatandaşların 31 Ağustos 2021 tarihine kadar bu fırsatı değerlendirmeleri konusunda hatırlatmada bulundu.

 

Vatandaşlar, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi, eğlence vergisi, idari para cezası ve  kanun kapsamındaki borçlarını yapılandırarak peşin ödemenin yanı sıra 6, 9, 12 ve 18 aya varan eşit taksitlendirme imkanından da faydalanabiliyorlar.

 

Kanun kapsamına giren borçlarını yapılandırarak ödemek isteyen vatandaşlar, 31 Ağustos Salı günü mesai bitimine kadar Toroslar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne başvuruda bulunabilecek. Vatandaşlar ayrıca belediyeye gelmeden www.toroslar-bld.gov.tr internet adresinde bulunan e-belediye sistemi üzerinden de başvurularını ve ödemelerini online olarak yapabilirler.

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların 31 Ağustos 2021 tarihine kadar yapılandırma fırsatından yararlanarak birikmiş borçlarını yapılandırabileceklerini söyledi.

 

Yoğunluk yaşanmaması için hemşehrilerinden yapılandırma işlemlerinin son güne bırakılmamasını isteyen Başkan Yılmaz; "Hemşehrilerimiz, kanun kapsamında hem faiz indiriminden hem de taksit imkanından faydalanarak vergi borçlarını ödeyebilir" dedi.