Toroslar'da Asfalt Çalışmaları Memnuniyet Yaratıyor

İlçe genelinde yol yapım çalışmalarına aralıksız devam eden Toroslar Belediyesi, Mithat Toroğlu Mahallesi'nde 120 ton sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Toroslar'da Asfalt Çalışmaları Memnuniyet Yaratıyor

Her gün plan ve program dahilinde yürüttüğü çalışmalarla vatandaşlara güvenli ve kaliteli ulaşım hizmeti sunan Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, asfalt serim çalışmalarını Mithat Toroğlu Mahallesi'nin ardından ihtiyaç duyulan diğer mahallelerde de devam ettirecek.

 

Mahallelerinde yürütülen asfalt çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ve ekibine teşekkür ederek; "Yollarımız yenilendi ve mahallemiz daha da güzelleşti. Başkanımıza teşekkür ediyor ve çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz" dedi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında pandemi sürecini evlerinde geçiren vatandaşlar da teşekkürlerini, evlerinin balkonlarından el sallayarak belediye ekiplerine illetti.

Başkan Yılmaz: "Özveriyle Çalışıyoruz"

 

Toroslar halkının hizmetin en güzeline layık olduğunu dile getiren Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da ilçenin tüm mahallelerine eşit hizmet götürdüklerini kaydederek; "Toroslarımıza daha iyi hizmet sunabilmek için özverili bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Asfalt çalışmalarının yanında çevre düzenleme çalışmalarına da önem verdiklerinin altını çizen Başkan Yılmaz; "Kış aylarında hemşehrilerimizin sorun yaşamaması için hem ilçe merkezinde hem de yaylalarımızda yol yapım, bakım, onarım ve asfalt çalışmalarımızı plan dahilinde gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri de anında değerlendirerek çözüme kavuşturuyoruz. Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına çözüm üretiyor olmak ve memnuniyetlerini görmek bizim için en büyük mutluluk. İhtiyaç duyulan sokaklarımızda sıcak asfalt çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.