Toroslar'da Ulaşım Ağı Daha Da Güçleniyor

Toroslar Belediyesi, İlçenin Yüksek Kesimlerindeki Mahallelerde Yeni Yol Açım, Bakım Ve Düzenleme Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor.

Toroslar'da Ulaşım Ağı Daha Da Güçleniyor

Çalışmalar Kapsamında Çiftçilerin Tarım Arazisine Ulaşmak İçin Kullandığı Yolları Yenileyen Belediye Aynı Zamanda Yoğun Yağışlar Neticesinde Olası Taşma Ve Sel Tehlikesine Karşı Sorun Tespit Edilen Bağlantı Yolları Üzerinde De Büz Boru Döşeme Çalışması Gerçekleştiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü'ne Bağlı Ekipler, Korukent, Kızılkaya, Horozlu, Gözne Ve Bekiralanı  Mahalleleri'nde Yol Açım Ve Düzenleme, Soğucak Mahallesi'nde İse Büz Boru Döşeme Çalışmaları Yaptı.

"Hemşehrilerimizin Günlük Yaşamını Kolaylaştıracak Hizmetlere Öncelik Veriyoruz"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "İlçemizin Dört Bir Yanına Ulaşımı Kolaylaştırmak Adına Çalışmalarımız Devam Ediyor" Dedi.

"Mahallelerimizde Hem Mevcut Yolları Düzenliyor Hem De Alternatif Yollar Açarak Trafiği Rahatlatıyoruz" Diyen Başkan Yılmaz; "Toroslarımız, Hızla Büyüyor Ve Gelişiyor. İlçe Merkezinden Yaylalarımıza Kadar Hizmet Atağımızı Sürdürüyoruz. Özellikle Yeni Yerleşim Alanlarında İmar Yollarını Açarak Ulaşımı Kolaylaştırıyoruz. Böylelikle Toroslarımızın Sağlıklı Ve Planlı Kentleşme Sürecine Katkı Sağlıyor Ve Mahallelerimize Artı Değer Katıyoruz" Şeklinde Konuştu.