Tüm Şehir Dezenfekte Ediliyor

Koronavirüs salgını sürecinin başladığı andan itibaren dezenfeksiyon çalışmalarını titizlikle yürüten Mersin Büyükşehir Belediyesi, her gün yeni bir noktayı daha dezenfekte işlemine tabi tutuyor.

Tüm Şehir Dezenfekte Ediliyor

Koronavirüs salgını sürecinin başladığı andan itibaren dezenfeksiyon çalışmalarını titizlikle yürüten Mersin Büyükşehir Belediyesi, her gün yeni bir noktayı daha dezenfekte işlemine tabi tutuyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılan dezenfeksiyon işlemleri kapsamında her gün vatandaşların yoğun bir şekilde giriş-çıkış yaptığı Tarsus Sanayi Sitesi dezenfeksiyon işlemine tabi tutuldu.

Tarsus Sanayi Sitesi dezenfekte işlemine tabi tutuldu

Virüsün yayılımını engellemek için düzenli olarak dezenfekte işlemi yapan ekipler, vatandaşların yoğun bir şekilde giriş çıkış yaptığı Tarsus Sanayi Sitesi’nde kapsamlı bir dezenfeksiyon çalışması yaptı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalar kapsamında Sanayi Sitesi’ne giriş-çıkış noktalarını dezenfekte etti. Esnafın dükkanlarına tek tek girerek dezenfeksiyon işlemi yapan ekipler, esnaftan ve vatandaştan tam not aldı.

“Sanayi Sitesi’ni daha fazla dezenfekte etmemiz gerekiyor”

Büyükşehir Belediyesi’nde görevli Tufan Dokucu, vatandaşların giriş çıkışının yoğun olduğu Tarsus Sanayi Sitesi’nin dezenfekte işlemi için özellikle seçildiğini belirterek, “Bugün Tarsus’ta pandemiden dolayı sanayi esnafının en büyük problemi olan dezenfekte işlemini yerine getiriyoruz. Sanayi bölgesine giriş ve çıkışlar çok üst seviyede ve insanların çok olduğu yerlerde virüsün yayılma riski daha fazla. O yüzden burayı daha fazla dezenfekte etmemiz gerekiyor” dedi.

“Dezenfekte çalışmaları için teşekkür ediyoruz”

Tarsus Sanayi Sitesi esnafından Ahmet Celal Temiz, yapılan dezenfeksiyon işleminin önemli olduğuna vurgu yaparak, “Böyle bir şeye zaten ihtiyaç vardı. Mutluyuz, iyiyiz. İnşallah iyi olur. Ben kapıya zincir koydum. İnsanlar iki-üç kişi birden geliyor. Kimde hastalık var kimde yok bilmiyoruz. Maskemizi takıyoruz ama insanlar taşıyıcı da olabilir. Elimizden geldiğince dikkat ediyoruz. Dezenfekte çalışmaları için de çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.