Başkan Bozdoğan’dan Borsa ve TSO'ya ziyaret

Tarsus Ticaret Borsası Başkanlığına seçilen Ali Seçer ve yönetim kurulu üyelerini Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ziyaret etti

Başkan Bozdoğan’dan Borsa ve TSO'ya ziyaret

 Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Ali Seçer, yeni yönetim kurulu üyelerini tanıtarak başladığı sohbetinde, yenilikçi yönetim anlayışıyla öncelik üyelerin çıkarlarına yönelik çalışmalar yapacaklarını, Borsa’nın daha geniş kitlelere ulaşmasını hedeflediklerini söyledi.  

Tarsus’un gelişmesi, kalkınması ve daha çağdaş bir kent olması yönünde atılan her adıma destek olacaklarını da dile getiren Başkan Ali Seçer, “Ziyareti nedeniyle Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Borsa ile Belediyemizin uyum içinde önemli projelerde yer alarak, Tarsus için hareketlilik kazandıracağımıza inanıyorum “ dedi. 

 Borsanın yeni başkanı ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Başkan Bozdoğan, “Kent yararına üretilecek her projede Belediye olarak işbirliğine hazırız. Tarsus Ticaret Borsası seçimlerini kazanarak güven tazeleyen Ali beye ve yönetim kuruluna yeni dönemde yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum” diye konuştu. 

 Başkan Ali Seçer’ e eşlik eden Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Teke ve Yücel Gürbüz ile Belediye Başkanı Bozdoğan, Tarsus için ortak hayata geçirilebilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. 

Başkan Bozdoğan’dan Koçak’a ziyaret

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaret ederek yeni hizmet dönemlerini kutladı. 

 

 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen H. Ruhi Koçak, Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ı konuk etti. Ziyarette Belediye Başkanı Bozdoğan yeni dönemleri dolayısıyla Başkan Koçak ve ekibini kutlayarak, Tarsus’a değer katacak devam eden ve planlanan projelerini anlattı. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın kent için önemli kurumlardan biri olduğuna dikkat çeken Başkan Bozdoğan, ortak projelerde yer almaktan memnuniyet duyduklarını ve işbirliğini daha da geliştirmek istediklerini söyledi. 

 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak da ziyaretleri dolayısıyla Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkürlerini ileterek, ‘’Tarsus’un gelişmesi için ortak paydada hareket etmemizde ve Tarsus’u geleceğe hazırlamamızda fayda var. Burada hepimize önemli sorumluluklar düşüyor. Kurduğumuz Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ve devam eden diğer projelerimizle kentimiz ekonomisinde ciddi bir hareketle bekliyoruz. Tarsus’u gelişmelere hazırlama ve oluşacak yeni ihtiyaçlara göre yeniden kurgulamamız gerekli. 1+1, 2+1 konut projeleri, sosyal alan ve konaklama, otel yatırımları acil yapılması gerekenler. Hep birlikte ortak paydada Tarsus için işbirliğini daha da geliştirmeye hazırız.’’diye konuştu.

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak ziyaret anısına karşılıklı hediye takdim ettiler.