Başkan Seçer’den Büyükşehir GSK Sporcularına Moral Etkinliği

Sporun ve sporcunun desteklenmesi doğrultusunda önemli çalışmalara imza atan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün (GSK) profesyonel sporcuları ile kahvaltı etkinliğinde buluştu.

Başkan Seçer’den Büyükşehir GSK Sporcularına Moral Etkinliği

Sporun ve sporcunun desteklenmesi doğrultusunda önemli çalışmalara imza atan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün (GSK) profesyonel sporcuları ile kahvaltı etkinliğinde buluştu. Kültür Park’taki Yöreden Kafe’de yapılan etkinlikte Başkan Seçer, oynanacak müsabakalar öncesi sporculara moral verdi.  

 

Etkinlikte, üst liglerde mücadele veren GSK Kadın Basketbol, GSK Kadın Hentbol, GSK Kadın Voleybol ve GSK Erkek Basketbol takımlarının profesyonel oyuncuları yer aldı. GSK Hentbol Takımı Kaptanı Yaren İpek, Başkan Seçer’i etkinlik alanında karşılayarak, sporcular adına üzerinde ‘Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ yazılı atkıyı takdim etti.

 

Düzenli olarak Covid-19 testi yapılan Büyükşehir Belediyesi GSK takımlarının profesyonel sporcuları ile birlikte kahvaltı yapan Başkan Seçer, tüm takımlara üst lige çıkmak için mücadele edecekleri karşılaşmalarda başarılar diledi. Seçer, kahvaltı sırasında tüm sporcular ile tek tek sohbet ederek, sporun önemine değindi.

 

Minik Derin Su istedi, Başkan Seçer kısa sürede yerine getirdi

 

Etkinliğin minik misafiri Derin Su ile Başkan Seçer arasında geçen keyifli diyalog tatlı anların yaşanmasına vesile oldu. Başkan Seçer’den balon ve kolye isteyen minik Derin Su’nun isteği kısa sürede yerine getirildi. Derin Su’ya balonunu teslim eden Başkan Seçer, kolyesini de kendisi taktı. Başkan Seçer, etkinlik sonunda Büyükşehir Belediyesi GSK sporcuları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.