Büyükşehir, Toroslar’da Vatandaşlara Konser Keyfi Yaşattı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nin düzenlediği konserler vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor. Turgut Türkalp Mahallesi’nde düzenlenen aşure dağıtım etkinliğinde Büyükşehir Belediyesi de Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği sanatçılarının sahne aldığı konserle şenlik havası yarattı. Her yaştan Mersinli’nin katılım sağladığı etkinliğin sonunda Büyükşehir ekipleri limonlu dondurma ikramında bulundu.

Büyükşehir, Toroslar’da Vatandaşlara  Konser  Keyfi  Yaşattı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi koordinesinde gerçekleştirilen konserlerin bir durağı da Toroslar ilçesi oldu. Turgut Türkalp Mahallesi’nde düzenlenen aşure dağıtım etkinliğinde Büyükşehir Belediyesi de Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği sanatçılarının sahne aldığı konserle şenlik havası yarattı. Her yaştan Mersinli’nin katılım sağladığı etkinliğin sonunda Büyükşehir ekipleri limonlu dondurma ikramında bulundu.

Halay çekip şarkılara eşlik ettiler

Turgut Türkalp Mahallesi’nde düzenlenen aşure etkinliğinin şenlik havasında geçmesi için Toroslar Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden saha desteği ve konser etkinliği talep etti. Büyükşehir ekipleri, konser sahasını düzenledi ve bayraklarla donattı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’ne bağlı Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Topluluğu günün anlamına uygun repertuvar hazırlayarak keyifli bir konser gerçekleştirdi. Bölge halkı konser boyunca sanatçılara eşlik ederek halay çekti. Konser sonunda Büyükşehir ekiplerinin dağıttığı buz gibi limonlu dondurmalar özellikle çocukları çok mutlu etti.