Minik Kaan Sivrisinekten Şikayet Etti , Büyükşehir Çözüm Buldu

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Alo 185 Teksin Mersin Çağrı Merkezi, 5 yaşındaki Kaan’ın sivrisinek şikayeti üzerine anında harekete geçti. 5 yaşındaki Kaan annesi Nadiye Gürrız ile Teksin Mersin’i arayarak, sivrisineklerden şikayet etti. Başkan Seçer, şikayetini sevimli ve samimi bir şekilde ileten Kaan’ın isteği ile özel olarak ilgilenilmesini istedi. Gürrız ailesinin evine giden ekipler, ilaçlama çalışması gerçekleştirdi. Başkan Seçer’in kendisine gönderdiği oyuncak araba ve sulu boya setini çok beğenen Kaan, “Vahap Amcama çok teşekkür ediyorum” dedi. Talebinin hızlı bir şekilde yerine getirildiğini dile getiren Anne Nadiye Gürrız, “Vahap Başkana çok teşekkür ederiz hem hizmetler için hem de insana dokunan aktiviteleri için” diye konuştu.

Minik  Kaan  Sivrisinekten  Şikayet Etti , Büyükşehir Çözüm  Buldu

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Alo 185 Teksin Mersin Çağrı Merkezi, 7’den 70’e vatandaşların taleplerini hızlı bir şekilde yerine getirmeye devam ediyor. Annesi Nadiye Gürrız ile Çağrı Merkezi’ni arayarak ilaçlama talebini ileten 5 yaşındaki Kaan, sivrisineklerden şikayet etti. Kısa sürede harekete geçen Büyükşehir ekipleri, Kaan’ın yüzünü güldürdü.

Başkan Seçer, Kaan’ın talebi ile özel olarak ilgilenilmesini istedi

İşten geldiği gün oğlu Kaan’ın sinekler tarafından ısırıldığını gören Nadiye Gürrız, sıkıntısına çözüm bulmak için Alo 185 Teksin Mersin Çağrı Merkezi’ni aradı. Şikayet kaydını oluşturup sıkıntısını dile getiren Nadiye Gürrız’dan sonra telefonu 5 yaşındaki oğlu Kaan aldı. Kaan, çağrı merkezi personeline şikayetini “Sinekten ben dışarı çıkamadım” sözleriyle iletti. Sivrisineklerden duyduğu şikayeti sevimli bir şekilde dile getiren Kaan’ın talebi Başkan Seçer’e iletildi. Çağrı Merkezi personeli ile Kaan’ın diyaloğunu dinleyen Seçer, ailenin talebi ile özel olarak ilgilenilmesini istedi. Seçer, ekiplerle birlikte minik Kaan’a hediye de gönderdi.

Anne Nadiye ve Kaan’ın ilaçlama talebi üzerine, ailenin yaşadığı yere giden Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı İlaçlama Birimi ekipleri, evin etrafında ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.

“Oğlum da konuşmak istedi, şikayetini birebir dile getirdi”

İlaçlama talebi üzerine Çağrı Merkezi ile aralarında geçen diyaloğu anlatan Nadiye Gürrız, “İşten geldiğim bir gün bebeğimin sivrisinekler tarafından ısırıldığını gördüm. O yüzden Alo 185 Teksin’i aradım, yardım istedim. Çok ilgilendiler, sonrasında hızlıca ekip gönderdiler. Hatta oğlum da konuşmak istedi, şikayetini birebir dile getirdi. Bu özellikle Vahap Bey’in de çok ilgisini çekmiş. Çok ilgilendiler sağ olsunlar” dedi.

Geri dönüş almadığımız hiçbir zaman olmadı”

Ekiplerin kendileriyle çok ilgilendiğini belirten Nadiye Gürrız, “Geri dönüş almadığımız hiç bir zaman olmadı. Vahap Seçer oğlumun konuşmasını dinlemiş, onun da gönlünü almak istemiş. Özellikle hediye de göndermiş. Vahap Başkana çok teşekkür ederiz hem hizmetler için hem de insana dokunan aktiviteleri için. Diğer çalışanlara da teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

“Vahap Amcama çok teşekkür ediyorum”

Başkan Seçer’in kendisine gönderdiği oyuncak araba ve sulu boya setini çok beğenen Kaan, “Vahap Amcama çok teşekkür ediyorum” dedi.