Podak: Başarımız Bazı Karanlık Odakları Rahatsız Ediyor

AK Parti TARSUS İlçe başkanı Hasan Podak, yeni yönetimin herkesimi kucaklayan siyaset anlayışının Tarsus’ta yükseliş trendini getirmesinin bazı karanlık odakları rahatsız ettiğini söyledi.

Podak: Başarımız Bazı Karanlık Odakları Rahatsız Ediyor

Podak, yaptığı yazılı açıklamada ‘’yalan ve iftiralarla bizi kimse yolumuzdan döndüremez’’ denilen açıklamada şçyle denildi:

7.Olağan Kongremizde seçilerek görev başına gelen yeni yönetim ile birlikte, Ak Parti Tarsus İlçe Teşkilatı’nın, her kesimi kucaklayan siyaset anlayışını benimsemesi bir yükseliş trendini beraberinde getirmiştir. Bu başarı ve yükseliş bazı karanlık odakları tedirgin etmiştir. İlçe Teşkilatı’nın tökezlemesini bekleyen bu anlayış, yakalanan bu başarıyı içlerine sindirememektedir. Yeni bir yönetim ile çıkılan bu yolda malum odaklar bu kutlu yürüyüşü durduramayacaklarını bildiklerinden yalan, yanlış ve iftira dolu haberler yapmaktadırlar. Ak Parti İlçe Teşkilatı tüm Türkiye’de olduğu gibi Tarsus’ta da mazlumun, mağdurun, fakirin, fukaranın sesi, nefesi olmaya, şerefli ve necip Türk Milleti’ne hizmetkâr olmaya devam edecektir. Yalan ve iftira ile bizi kutlu yolumuzdan döndürmeye çalışanlar asla başarılı olamayacaklardır.2023,hedeflerine odaklanan Ak Parti Tarsus İlçe Teşkilatı’nın başarılı olacağına inancımız tamdır. Yalan yanlış ve iftira dolu haber yapanlar yargı önünde hesap vereceklerdir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.