Terk Edilmiş Evden, 4 Römork Çöp Toplandı

Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Turgut Reis Mahallesi’nde terk edilmiş bir evden 4 römork çöp çıkardı. Ekipler, temizliğin ardından evi, bahçeyi ve sokağı dezenfektanlı su ile yıkadı.

Terk Edilmiş Evden, 4 Römork Çöp Toplandı

Akdeniz Belediyesi, halkın her yönüyle temiz, sağlıklı ve güvenli bir kent ve çevrede yaşam hakkını korumak ve sürdürmek için aralıksız çalışıyor. Turgut Reis Mahallesi sakinlerinin, sokağa yayılan kötü kokular nedeniyle şikâyetleri ve Mahalle Muhtarı Ahmet Eldeniz eliyle belediyeye ulaştırdıkları dilekçeleri üzerine, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti.

4 römork çöp ve atık toplandı

Yakınlarının yanına taşındığı öğrenilen yaşlı ve yatalak bir kadına ait olduğu tespit edilen terk edilmiş eve giden belediye ekipleri; evin içi ile bahçede tonlarca çöp ve evsel atık olduğunu gördü. Bunun üzerine ekipler, evin içi ile bahçeden 4 römorktan fazla çöp toplayıp mahalleden çıkardı. Tonlarca çöpün toplanmasının ardından da ekipler; evin içini, bahçeyi ve evin bulunduğu sokağı dezenfektanlı su ile yıkadı.

Temizlik çalışmasını memnuniyetle takip eden mahalle sakinleri, evden yayılan kötü kokular nedeniyle yaşadıkları sıkıntıyı ortadan kaldıran Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.