Başkan Topçu Mazbatasını Aldı

Mersin’in Yenişehir ilçesinde Çarşamba günü yapılan Gelecek Partisi Kurultayında yeniden İlçe Başkanı seçilen Mustafa Barış Topçu, mazbatasını aldı.

Başkan Topçu Mazbatasını Aldı

Gelecek Partisi Türkiye genelinde seçim hazırlıklarına devam ediyor. Bu kapsamda 16 Eylül Çarşamba günü Mersin’in Yenişehir ilçesinde Gelecek Partisi Yenişehir 1.Olağan Kurultayı gerçekleştirildi. Kurultayda İlçe Başkanı olarak halihazırda başkanlık görevini yürüten Mustafa Barış Topçu yeniden seçildi. Topçu, seçimin ardından işlemlerin tamamlanmasıyla mazbatasını aldı.
“GELECEĞE YÜRÜYORUZ”
 Mazbatasını almasının ardından bir açıklama yapan Gelecek Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Mustafa Barış Topçu, “Büyük bir aileyiz. Çok kısa sürede çok büyük adımlar attık. İlerleyen günlerde atmaya devam edeceğiz. 2023 yılına kadar, Gelecek Partisi oyun değiştirici olacak. Bu kapsamda kurultaylarımız da devam ediyor. Son kurultayımızda sağ olsunlar beni yeniden başkanlığa layık gördüler. Bunun için başta İl Başkanımız Hamit Karış olmak üzere tüm il ve ilçe teşkilatına teşekkür ederim. Mazbatamı aldım görevimin başındayım” dedi.