MAZBATASINI ALAN FIRAT GÖRGEL GÖREVİ DEBGİCİ’DEN DEVRALDI

7 Kasım’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen kongrede AK Parti İl Başkanı seçilen Fırat Görgel, mazbatasını alarak, görevi Ömer Oruç Bilal Debgici’den devraldı.

MAZBATASINI ALAN FIRAT GÖRGEL GÖREVİ DEBGİCİ’DEN DEVRALDI

7 Kasım Cumartesi günü 12 Şubat Stadyumunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşen AK Parti 7’nci Olağan Kongre’de il başkanı olarak seçilen Fırat Görgel, AK Parti il binasında gerçekleştirilen törenle görevi Ömer Oruç Bilal Debgici’den devraldı.

Devir teslim töreninde konuşan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, kongreden hemen sonra çalışmalarının başına geçtiğini belirterek, “Görevi devir aldığım Ömer Oruç Bilal Debgici başkanıma bugüne kadar ki eşsiz hizmetleri için teşekkürlerimi arz ederim. Bizler için bu an çok önemli mazbatamızı aldık. Kongreden hemen sonra işimize koyulduk ancak resmi olarak bugün görevime başladım. Ömer başkanımızdan Allah razı olsun. Biz ondan razıyız” dedi.

AK Parti’nin gönüllülük esasına dayalı bir parti olduğunu ifade eden AK Parti eski İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, çalışmalarına bundan sonraki süreçte de devam edeceğini bildirdi.  Debgici: “Fırat başkanımızın yeni görevi kendisi ve ekine hayırlı olsun. Allah hizmetler yapmayı nasip etsin. Bizler ise her daim Fırat başkanımızın yanındayız. Ne yapmamız gerekiyorsa, hangi alanda olursa olsun kendilerine destek vermeye hazırız. Nasıl ki, partiye girdiğimiz ilk günden bu güne koşturuyorsak, bundan sonrada çalışmalarımıza devam edeceğiz. Her zaman şunu söyleriz; AK Parti gönüllülük esasına dayalı bir çalışma gerektirir. Bizlerde o gönüllü kardeşlerimizden biriyiz. Teşkilatımızla birlikte Fırat başkanımız Kahramanmaraş’ımızı, AK Parti’yi siyaset alanında ileriye götürecektir. Görevi devir aldığımız günden bu yana bizimle birlikte yürüyen kardeşlerimize de teşekkür ediyorum. Onlar benim en yakın çalışma arkadaşlarım. 90 kişilik bir ekiple, 3 yıldır Kahramanmaraş’a hizmet verdik. İnanıyorum ki en güzel şekilde de çalışmışızdır. Tabi bunun payesini hemşerilerimiz verecektir. Takdir hemşerilerimizin. Allah’ın izni ile de bugünden sonrada kendi alanımızda her zaman hizmetlerimize devam edeceğiz. AK Parti’de durmak yok. Bazen koşaraktan, bazen oturarak çalışırız ama hep çalışırız. İşleyen demir ışıldar.”